Jan Denuwelaere
 
nieuws
 

Ons nieuw team. Mahieu Kona Vandermeeren.

27 Jan 2017

Een heel eind al, zat Jan met het idee een eigen team te maken. Het bleef echter lang een idee. Tot hij er met Bart Vandecasteele over begon. Bart is actief in de paardensport en weet heel goed hoe alles in elkaar zit. Na een lange zoektocht kwamen ze uiteindelijk bij de start van een heel mooi project. Eens sponsors al Mahieu construct, Vandermeeren interieus Veurne en Kona fietsen een akkoord konden maken, werd het project alsmaar groter en groter. Wat eerst een 1-mans team zou worden werd al snel uitgebouwd tot een team van ongeveer 26 crossers. 

 

De nadruk van het team willen we dan ook dadelijk op de professionele begeleiding leggen. Er word samengewerkt met sportdokter Peter Lagrou, waardoor we weten of onze jongens gezond bezig zijn. Daarnaast werken we ook samen met kiné Sabine De Leeuw, wekelijkse groepstrainingen waar core stability centraal staat.

 

Sinds januari 2017 zijn we reeds met een 26 tal renners. Startend met enkele 8-jarigen zijn we verdeeld over alle categorieen tot en met onze elite renner Jan. Bij de jeugd categorieen hebben we in die ene maand al mooie uitslagen gereden.

 

De kasteelcross in Zonnebeke. We Stonden er met 6 'Mahieu Kona Vandermeeren' renners aan de start. Daarbij hadden al onze renners een knappe prestatie neergezet en konden we met het hele team met een goed gevoel naar huis. 

 

Op TV werd er zelfs gesproken over ons team en de mooie uitstraling ervan!

 

 
enkele sponsors in de spotlight
 
sponsor Jan denuwelaeresponsor Jan denuwelaeresponsor Jan denuwelaere
De volgende wedstrijd van jan
Er zijn geen wedstrijden meer