Jan Denuwelaere
 
nieuws
 

Jay Dee on tour...

25 Nov 2016

Dit seizoen was Jan nog niet veel te zien in Belgiƫ, maar hij zat zeker niet stil. Enkele crossen in het buitenland zorgden voor heel wat reizen voor Jan!

Na de laatste cross in Derby besliste Jan al snel om terug het kanaal over te steken. 2 weken na Derby stond Jan, samen met belofte renner Niels Vandenbroucke en Robin Alderweireld, aan de start van de dubbele wedstrijd in Abergavenny in Wales. Zaterdag kon Jan er een mooie 3de plaats behalen (zie foto). Zondag kon hij met zijn 7de plaats 6 UCI punten nemen. (Even ter info, op een wereldbeker heb je nog 10 punten als je de 50ste plaats hebt, en nog 5 punten als je 60 bent!!!

Een grote week later stond Jan met zijn Cannadese KONA aan de start in het Franse Dijon maar hij reed er geen goeie wedstrijd. De nacht er op kwam uit dat Jan goed ziek was. 5 dagen later moest hij al starten in het Zwitserse Hittnau. Nog niet volledig hersteld van de ziekte was Jan ook niet volledig tevreden van zijn inspanning. Niet getreurd, een heel leuke week gehad maar door ziekte waren goeie uitslagen in het water gevallen. 

Terug in Belgie ging Jan op 11 november zijn hond gaan uitlaten in Niel, de jaarmarktcross. Het tempo was er heel snel in het begin, maar Jan vond al snel zijn eigen tempo en kon dit een uur lang volhouden. Met een heel tevreden gevoel en een 15de plaats kon Jan terug naar huis gaan. 

 

 
enkele sponsors in de spotlight
 
sponsor Jan denuwelaeresponsor Jan denuwelaeresponsor Jan denuwelaere
De volgende wedstrijd van jan
Er zijn geen wedstrijden meer